Tetoválás árak

TattooÁrak

A tetoválás ára nagyban függ a mintától, kell-e alakítani, tervezni, stb., úgyhogy minden esetben árajánlatot szükséges kérni.

Ha olyan mintát szeretnél, ami kisebb-nagyobb tervezést vagy átalakítást igényel, csak felár ellenében tudom vállalni. Ennek egészen egyszerű oka van, nekem nincs konkrét munkaidőm, sokszor otthon is dolgozom a saját szabadidőmben emiatt.

Árkalkulációhoz tudnom kell a pontos elképzelést, méretet, helyet, ahova tervezitek a tetoválást.  

Sokszor kaptam olyan választ, hogy: „akkorába szeretném, amekkora a képen van” vagy „akkorába, amekkora a képen levő ember karján/lábán, stb…”  Ezek NEM elfogadható válaszok, mert minden ember más testalkatú, arányú. Attól, hogy valakinek 30 cm hosszú minta kell, hogy szépen illeszkedjen a karjára, lehet, hogy neked csak 20 cm, ami megfelelő lesz.

Illetve nem mindegy, hogy telefonról nézzük a mintáról a képet vagy laptopról, TV-ről, mindnél igaz, hogy az adott képernyő más méretet produkál, szóval ezek nem relevánsak. Fogjatok egy centit vagy vonalzót és nagyságrendileg próbáljatok egy kb. méretet írni ez alapján.

Az extra mini (1-2-3cm) tetoválásokra is vonatkozik egy minimum ár.

Időpont foglalás előleg megfizetésével kerül véglegesítésre. Ez természetesen levonásra kerül a tetoválás végösszegéből az alkalomkor.

Foglalót fizetni lehetőség van személyesen a szalonban készpénzben és kártyával egyaránt, vagy átutalással.

Ha 24 órán belül történik a lemondás a megbeszélt időponthoz képest, akkor sajnos a foglaló elveszik. 

Kérlek Titeket, ennek tudatában foglaljatok helyet, ne játsszunk senki idejével!

Az időpont azért időpont, mert akkor tudom fogadni a Vendéget.  

Kérek szépen mindenkit, ezt is tartsuk tiszteletben, senkinek nem jó, ha 30-50 perccel előbb érkezik, mint a megbeszélt idő.
Köszönöm a megértéseteket és az együttműködést!